EN
Mobile webdesign & development

Webdesign & ontwikkeling

Qtag helpt om uw website en online media gebruik beter op orde te krijgen. Niet alleen het concept en het webdesign vergen aandacht, ook de technische ondergrond, de vindbaarheid, de exposure op internet, sociale media, gebruiksvriendelijkheid én de gebruikersbeleving staan centraal in ons werk.

We spreken liever over geïntegreerde digitale media. Een website is een deel van uw communicatie-mix en online exposure. We hebben ruime ervaring met mobiel en responsive webdesign. Het gaat om de details, goed webdesign ligt voor ons gewoonweg net even iets genuanceerder dan reguliere webbouwers. Dat doen dat we al bijna 20 jaar. We bouwden de eerste websites in Nederland in 1994 voor -door innovatie gedreven- bedrijven met visie. Sindsdien zijn we gegroeid in kennis, ervaring en enhousiasme. We zijn met recht een strategisch partner voor alle aspecten van uw online activiteiten.

Responsive / Schaalbaar webdesign

Responsive / Schaalbaar webdesign

Het internet is al lang niet meer het domein van alleen de vaste computer. De tablets, smartphones en smart-TV’s zijn razend populair. Maar hoe maken bedrijven hun website dan geschikt voor al deze apparaten? Het antwoord ligt voor de hand: Responsive Design!

Mobiel webdesign

Mobiel webdesign

Smartphones en Mobiele Websites hebben de manier veranderd waarop uw website én het bedrijf worden beoordeeld. Bezoekers gebruiken de mobiele telefoon voor het maken van beslissingen. EEn gewone website is ongeschikt. U krijgt maar 1 kans om het goed te doen. Qtag maakt voor u mobiel geschikte websites zodat ze werkt op alle smartphones en u voortaan uw klanten niet teleur hoeft te stellen!

Website design en applicatie ontwikkeling

Website design en applicatie ontwikkeling

Qtag is specialist in het ontwikkelen van maatwerk websites. Geen enkel webdesign dat we voor onze relaties ontwerpen is hetzelfde. Ook de investering in een goed webdesign is dus maatwerk. We gaan, samen, op zoek naar de beste oplossing voor het webdesign dat past bij de doelstellingen én binnen het budget.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine marketing en optimalisatie (Search Engine Optimization oftewel SEO) zorgt voor hogere indexering bij zoekmachines en daardoor betere vindbaarheid van uw website waardoor u meer bezoekers krijgt en dus de kans heeft uw afzet te vergroten of uw boodschap over te brengen bij een groter publiek.

Enkele website projecten

Fruitmasters corporate website

Koninklijke Fruitmasters corporate website

Maatwerk website HilverdaKooij

Website voor private banker

Maartwerk responsive website design en beheer voor Merit Capital

Responsive website voor breedtesport

Eigenkracht: Responsive website design voor breedtesport
Submenu