EN

QR-code oplossingen

U kunt adverteren met QR-codes of QR-codes toepassen als mobiel toegangskaartje, op productverpakkingen om handleidingen te raadplegen, QR-codes gekoppeld aan product databases, voor webshops, op producten in winkels, op een visitekaartje die naar een zogenaamde mobiele profielpagina verwijst, verwijzingen naar sociale media en routeinformatie. De mogelijkheden van QR-codes zijn echt legio. Het mooie is ook dat QR-codes op nagenoeg ieder materiaal verwerkt kan worden.

Met maatwerkoplossingen ontwikkelen regelmatig concepten met QR codes. Dus als u een idee heeft, dan zijn wij de uitgelezen partij om je QR code idee te ontwikkelen.

Double-date: QR-code als entreekaartje én voor festivalbezoekers

Stel u organiseert een feest. Een dansfeest zoals Dance Valley. U kunt entreekaarten voorzien van een unieke QR-code per entreebewijs. Bij de ingang dient de QR code als toegangsbewijs. Ze wordt gescand door een eigen QR code reader die de entreekaartjes herkend. Zo worden kan fraude met kaartjes worden voorkomen. U kunt dezelfde QR-code ook als sticker aanbieden. Bezoekers kunnen daar dan een leuke tekst inzetten en linkjes naar zijn of haar sociale media. Biedt dit als sticker aan om op kleding kunnen plakken of strijken. Leuk als extraatje in de relationele sfeer tijdens zo'n festival.

Koppel QR-codes direct aan producten

Net als wij bij de website van Metesco hebben gedaan. Door middel van de QR code plugin van Qtag worden alle te verhuren meetinstrumenten van Metesco voorzien van een unieke QR-code. Gebruikers kunnen dan makkelijk de mobiele website raadplegen door de QR code in te scannen die op het product is geplatkt voor meer informatie over het gehuurde product, het downloaden van handleidingen of het bekijken van instructie-video's.

QR codes voor gebouwonderhoud

We krijgen regelmatig aanvragen om QR codes toe te passen voor gebouwonderhoud. Dt is zeker mogelijk. Plaats QR codes bij gebouwen, machines of andere onderdelen van infrastructuur. Monteurs, bedrijven en gebouw-eigenaren kunnen de QR codes inscannen met verschillende "rollen". Zo zal een monteur gegevens inzien over de status van de machine, kan ze software updaten en zo voort. De gebouw eigenaar kan de status van onderhoud inzien. Externen die bij toeval de code inscannen zien weer de mobiele site van het installatiebedrijf. Installateurs en monteurs kunnen bijvoorbeeld een eigen app krijgen waarin alle codes zijn opgenomen voor herkenning door die app. Iedere QR code krijgt zijn eigen ID gekoppeld aan het te scannen onderdeel. In de toekomst kunnen zo mogelijk QR codes vervangen kunnen worden met NFC of RFID tags.

QR codes voor directe verkoop

QR codes kunnen direct gekoppeld worden aan mobiele productpagina's zodat er een mogelijkheid ontstaat voor directe verkoop. De QR code software gekoppeld met de Mobile Campaign Manager voorziet in deze mogelijkheid. Qtag heeft dus ook kant-en-klare oplossingen: gemakkelijk maken en beheren van QR codes en mobiele actiepagina's.

Meer QR-code informatie:
Vragen? Neem contact op met:

Cristian Vorstius Kruijff

Cristian Vorstius Kruijff

Creative concepts & innovation

Registeer voor een gratis QR code software demo

Direct vrijblijvend 14 dagen proberen

Enkele gerelateerde projecten

Duurzaamheid gebouwen Triodos

Mobiele webpagina's ontsluiten duurzaamheid gebouw

QR design tegen huidkanker voor L'Oréal

QR design L'Oréal

ICS International

ICS International

QR code design met koffiebonen

QR code design met koffiebonen

QR design Wolter & Dros

QRcode-design wolter en dros

QR design Rothenberger

qr code design Rothenberger
QR code marketing referenties
 • Richard Krajicek FoundationMia ElectricAutowaardBCD TravelCAM it solutions
 • freshcoPrice Waterhouse CoopersFrederique ConstantMetesco NederlandFruitmasters
 • Tommy HilfigerMediaFusionErasmus UniversiteitFenExpoPerceptive Software
 • PlusVNGVis®L'OréalBijlbouwGreenstar® Kanzi® Europe NV
 • Dupont USAImtechWolter & DrosWitsenburg Natural ProductsTomTom
 • Triodos BankDoping AutoriteitGebroeders van der SalmGemeente Den HaagCNI Europe
 • ICS InternationalStaatsbosbeheerMerit CapitalDynamisMarlies Dekkers
 • HunkemöllerGrapedistrictEtosHoyaChrysal
 • OrkaterHilverdaKooijSight on GreenDe WintertuinNederlandse Vereniging voor Cardiologie
 • Aphrodite OrchideeiMediateDouwe Egbert Master BlendersStudio Carpe DiemMaxado
 • RothenbergerDe Telefoongids & Gouden GidsNatural Sports NutritionSoNatural