EN

Gratis QR codes maken met Qtag

U kunt op deze pagina gratis uw QR codes maken. Als u echter professioneel QR codes voor marketing of communicatie wilt inzetten dan adviseren wij om gratis de QR code marketing software te proberen. U kunt deze professionele QR code software gedurende 14 dagen -geheel vrijblijvend- uitproberen.

QR code generator

Instructies om gratis QR codes te maken:

 1. Vul de URL in van de website en klik op "Qtag »";
 2. Klik met uw rechter muisknop op de gegenereerde QR code en kies "Afbeelding opslaan als". Op mobiel: hou uw vinger op de gemaakte QR code en volg de instructies;
 3. Bewaar de QR code op uw computer of smartphone.

Weet voortaan WIE uw QR code inscant...

Sinds kort heeft Qtag een nieuwe dienst ontwikkeld: Qtag Sales Lead. Met deze dienst kunt u zakelijk internetverkeer -ook via QR codes- op uw website in kaart brengen.

U ziet dus voortaan welk bedrijf uw QR code inscant en vorvolgens uw website bezoekt. Vooral handig als u uw verkoop flink wilt verbeteren of activiteiten van bestaande klanten (maar ook concurrenten) wilt volgen.

QR code designs

QR code ontwerp met diamant

QR code ontwerp met diamant

Concept wandelroutes Staatsbosbeheer

Staatsbosbeheer

QR code software 14 dagen gratis

Professioneel met QR codes aan de slag. Probeer -geheel vrijblijvend- de 14 dagen durende pilot. U kunt na aanmelding direct aan de slag!

TIP: Een QR code verwijzen naar een gewone website is niet verstandig, dat is ergernis nummer 1 bij gebruikers.
Meer over QR codes
Actueel
 • Using Layar with AR and Google Glass | Layar Augmented Reality platform voor Google glass

  Using Layar with AR and Google Glass | Layar Augmented Reality platform voor Google glass

  Layar, one of the first companies to bring augmented reality to mobile browsers, is now on Google Glass. The beta app scans print content, geo-layer, QR codes and even movie posters to provide information, videos and websites.

  ER doctors use Google Glass and QR codes to identify patients

  ER doctors use Google Glass and QR codes to identify patients

  Doktoren gebruiken QR-code en Google Glass voor patienteninformatie | ER doctors use Google Glass and QR codes to identify patients

  Startup Eaze start betalen met bit-coins via Google Glass: Just nod to pay

  Startup Eaze start betalen met bit-coins via Google Glass: Just nod to pay

  Nederlandse startup laat Glass-dragers betalingen met bitcoin doen door met hun hoofd te knikken terwijl zij naar een QR-code kijken.

  Mobiel betalen via QR code

  Betalen met QR code via Bancontact

  Vanaf mei kun je zowel in de winkel als online met bancontact betalen via je mobiele telefoon of tablet. In plaats van met je kaart te betalen, scan je een zogenoemde QR code in die je bevestigt met een pincode. "Het is een veilige en makkelijke manier om te betalen, in winkels en zeker op het internet", stelt Bancontact.

  Google Project ATAP Tango

  Nieuw ontwikkelde Google smartphone : Project ATAP Tango.

  Google Project ATAP Tango: Nieuw ontwikkelde Google smartphone. De wereld zoals we die zien kent grenzen. Met de nieuwe smartphone van Google kent de wereld geen visuele grenzen meer.

  Google: Inloggen met ultrasoon geluid

  Google: Inloggen met ultrasoon geluid

  Google neemt een klein Israëlisch bedrijf over, wat grote gevolgen kan hebben voor de wijze waarop we internet gebruiken. Startup SlickLogin laat zijn gebruikers inloggen met ultrasoon geluid via de telefoon.

 • Bagage verloren qr code

  Alarmcentrale brengt QR-code uit voor op vakantie verloren spullen

  SOS International is aan meerdere verzekeraars verbonden die reisverzekeringen aanbieden. De alarmcentrale heeft stickers met een QR-code op de markt gebracht, waarmee vakantiegangers hun verloren spullen snel kunnen terugvinden.

  Sales lead targeted marketing

  Lead Nurturing breekt door in 2014

  Lead nurturing als belangrijke trend op (e-mail)marketinggebied, waar organisaties in 2014 op in moeten en gaan zetten. 4 redenen waarom.

  Smartphone bende test QR code

  Smartphone bende test QR code

  Shopping Gent Zuid stuurde op 7 december 2013 acht kale acteurs op pad met een QR-code op het achterhoofd.

  Uitnodiging evenement "Vooruitblik"

  Uitnodiging evenement "Vooruitblik"

  Op 21 januari laten ondernemers, klanten relaties, netwerkers en belangstellenden zich inspireren door de visie van kinderen, verbazen door de nieuwste technieken van de partners en verrassen door de vooruitstrevende middelen en oplossingen van inspirerende sprekers. De middag wordt afgesloten met een informeel netwerkgedeelte. Qtag is een van de sprekers.

  Nieuwe zoekmachines Ixquick en startpage.com zoeken anoniem

  Nieuwe zoekmachines Ixquick en startpage.com zoeken anoniem

  De zoekmachines Ixquick en StartPage.com profiteren enorm van het zogeheten Snowden-effect. Omdat ze anoniem in gebruik zijn, worden ze nu al dagelijks voor vijf miljoen zoekopdrachten gebruikt.

  Dopingwaaier app

  Productie dopingwaaier als app en mobiele website

  De Dopingwaaier is één van de belangrijkste middelen bij de voorlichting van topsporters en begeleiders in zake sport-doping. In samenwerking met IXP en de Dopingautoriteit realiseerde Qtag de dopingwaaier app. Ook inhoud geschikt voor gebruikers zonder smartphone.

 • Mobiele marketing infographic

  Marketingfeiten die je misschien nog niet kende

  Het digitale landschap verandert snel, zo blijkt uit een aantal door Yoda Londen verzamelde cijfers over de markt. Sociale media zijn bijvoorbeeld wereldwijd al goed voor 2,4 miljard gebruikers en marketeers gaan 48 procent meer budget besteden aan mobiele marketing.

  Shoppen via QR codes HEMA app

  QR code winkelen via etalages HEMA

  Wie de komende weken na sluitingstijd langs de Hema loopt, kan toch nog de - virtuele - winkel in. Ruim dertig filialen van de keten zijn beplakt met grote stickers, voorzien van een QR-code die naar de webwinkel leidt.

  bitcoin qr code tv

  Bitcoin-fan ontvangt klein fortuin dankzij QR-code op tv

  Een gebruiker van de digitale munt bitcoin is in één klap rijk geworden omdat hij een QR-code met een link naar zijn virtuele portemonnee op tv heeft getoond. Mede-fans van de valuta vonden dit zo leuk, dat ze massaal geld naar hem overmaakten.

  QR codes en gebruik van type smartphone systemen

  Populariteit smartphones en QR code gebruik 2013

  Rapport QR code gebruik 2013 ten opzichte van gebruikte smartphones met bijbehorende systemen Android, iOS (Apple) en andere systemen zoals Blackberry, Symbian en Bada.

  qr code etiketten

  Digitaliseren etiketinformatie: met QR codes?

  Ahold, Jumbo en ook Sligro, Detailresult en Superunie vragen leveranciers om alle etiketinformatie te digitaliseren. Eind 2014 eist de wet namelijk dat deze data online beschikbaar is. Informatie die beschikbaar is door de gehele supply chain. Leveranciers moeten hun etiketinformatie digitaal vastleggen in de GS1 Data Source.

  Infographic: wet mobile phone

  Wat doe je als je telefoon in het toilet beland?

  Infographic: Wat doe je als je telefoon in het toilet is gevallen?