EN

Gratis QR codes maken met Qtag

U kunt op deze pagina gratis uw QR codes maken. Als u echter professioneel QR codes voor marketing of communicatie wilt inzetten dan adviseren wij om gratis de QR code marketing software te proberen. U kunt deze professionele QR code software gedurende 14 dagen -geheel vrijblijvend- uitproberen.

QR code generator

Instructies om gratis QR codes te maken:

 1. Vul de URL in van de website en klik op "Qtag »";
 2. Klik met uw rechter muisknop op de gegenereerde QR code en kies "Afbeelding opslaan als". Op mobiel: hou uw vinger op de gemaakte QR code en volg de instructies;
 3. Bewaar de QR code op uw computer of smartphone.
QR code design voorbeelden

Vlaggen van landen als QR design

Diverse websites Viva Lavandula

mobiel-webdesign-en-qrcodes-op-plantlabels-voor-viva-lavandula

QR code designs Perceptive Software

QR code design zuster

QR design Wolter & Dros

QRcode-design wolter en dros

CAM: Mobiel profiel + QR design

Mobile Contact Profile en QR design

Mobile concept Mia Electric

Mobiele site en qr-code design
Actueel
 • Liquid content

  Liquid content zorgt voor betere website beleving

  Veel bedrijven betalen voor verkeer naar hun website en betalen kapitalen aan zoekmachine optimalisatie. Alle meta tags, pagina titels en documentnamen van de website zijn goed ingevuld. De oude website is netjes met 301 verwijzingen voor Google geïmplementeerd en het structurele plan voor sociale media is geactiveerd. Op de website staan de zogenaamde "Call-to-actions" klaar, dus nu is het wachten op een telefoontje of hopen dat iemand het bel-me-terug formulier invult.

  Google add-on toont zakelijk webverkeer

  Google add-on identificeert zakelijk webverkeer in Nederland

  We weten allemaal dat het omzetten van websites naar nieuwe klanten niet makkelijk is. We gebruiken Google analytics, Sociale media, e-mail marketing en CRM systemen om extra verkeer naar onze websites te krijgen. Het is bijna onmogelijk om echt inzicht te krijgen in de effectiviteit van deze inspanningen.

  Fire Phone Amazon

  Augmented Reality SmartPhone Amazon

  With the Firefly SDK, developers can build apps that recognize real world objects - QR and bar codes, artwork, songs, movies and more - and let customers interact with them. Firefly combines Amazon's deep catalog of physical and digital content with multiple image, text and audio recognition technologies to quickly identify over 100 million movies, TV episodes, songs and products.

  QR code innocvatie awards

  Uitvindersprijzen voor QR-code en 3D-printen

  Het Europese Octrooibureau heeft in Berlijn de winnaars bekend gemaakt van de Europese Uitvindersprijs 2014. Onder hen bevinden zich twee ict-gerelateerde uitvinders. De Amerikaan Charles Hull ontving in de categorie 'non-Europese landen' de prijs voor zijn procedure om te kunnen printen in 3D. Een Japans team, onder leiding van Masahiro Hara en Takayuki Nagaya, kreeg de publieksprijs voor de ontwikkeling van de QR (Quick Response)-code.

  Blippar koopt layar

  Blippar koopt Layar

  Some consolidation – or augmentation, if you will — in the world of augmented reality. Blippar — an image recognition platform used in digital advertising — has acquired Layar, an augmented reality platform used across different applications (from advertising to education) that uses cameras on devices like smartphones to inject virtual elements into real-world images in real time.

  AR op plantlabel met Layar augmented reality

  Augmented Reality plantlabel

  In samenwerking met Elmerprint heeft Qtag voor HilverdaKooij een platlabel voor de be*Adore begonia ontworpen en via Augmented Reality interactief gemaakt. Het label is voorzien van een interactieve laag die met de Layar app op smartphones kan worden gescand.

 • Google glass

  NOS experimenteert met Google Glass

  Eind april experimenteerde de NOS al met Google Glass tijdens een ‘developer’s day’ Als resultaat hiervan is de NOS Google Glass nieuws-app live gebracht.

  Mobiele e-commerce in 2018

  Forrester: Mobiele e-commerce groeit tot 234 miljard in 2018

  Het mobiele kanaal in Europa groeit zo hard, dat in 2018 bijna de helft van alle handel via mobiele dragers verloopt. De omzetten van supermarkten zijn tegen die tijd groter dan die van elektronicawinkels, voorspelt Forrester.

  Vuzix smartglass

  Award voor ordersysteem met QR-codes en SmartGlasses van Vuzix

  Picking systeem op basis van QR-codes en smartglasses. Een cameraatje in de bril registreert tijdens het werk de QR-codes op de pickinglocaties waardoor de kans op fouten haast onbestaande is.

  Hack the park AR hackathon

  Augmented Reality hackathon "Hack the park" Chassé Park in Breda

  Van dinsdag 24 tot en met vrijdag 27 juni wordt dee Augmented Reality Hackathon ‘Hack the Park...!’ gehhouden, een strijd van 72 uur tussen vijf internationale teams die worden uitgedaagd om een originele, creatieve en inno-vatieve ‘augmented reality’ omgeving te creëren in het Chassé Park in Breda.

  Willem 2 praat tegen bezoekers via Layar

  Kunstkoning Willem II praat tegen publiek via Layar

  Willem II (1792-1849) was een kleurrijke koning. Een avontuurlijke Oranjeprins, held op het slagveld, geliefd bij het volk. Maar bovenal was hij ‘kunstkoning’. Deze Oranjevorst besteedde veel aandacht en geld aan het verzamelen van kunst. De schilderijencollectie die hij in korte tijd bijeen bracht, was wereldberoemd.

  Stem op de Dopingwaaier App!

  Stem op de Dopingwaaier App!

  Voor de vierde maal worden de Sport App Awards georganiseerd. In vier categorieën strijden in totaal 27 apps uit Nederland en België om een award. Per categorie zullen de twee apps met de meeste stemmen doorgaan naar de finaleronde. Deze zal op 22 mei in Amsterdam plaatsvinden, georganiseerd door SportNext. De Dopingwaaier App doet mee in de categorie Teams/Clubs/Leagues.

 • Groei mobiele aankopen via iPads en iPhones

  Groei mobiele aankopen via iPads en iPhones

  In de Benelux worden de meeste mobiele aankopen gedaan met een iPad of iPhone, zo blijkt uit de jaarlijkse Zanox Mobile Performance Barometer 2013. Het m-commerce aandeel van de geboekte omzet uit online verkopen in de Benelux is in 2013 ten opzichte van 2012 met 14 procent gestegen.

  Universiteit Tilburg start lab voor Augmented Reality

  Universiteit Tilburg start lab voor Augmented Reality

  Tilburg University gaat een opleidings- en onderzoekslaboratorium bouwen dat compleet is toegewijd aan augmented reality. Het lab zal de mogelijkheid bieden om colleges te houden en onderzoeken te doen in een virtueel gecreëerde omgeving.

  Google-glass-400x240.jpg

  Betalen met Google Glass via Google wallet

  Google Wallet wordt geïntegreerd met Google Glass, en het bedrijf wil er nog mee verdienen ook: minimaal 30 dollarcent per transactie. Dat melden anonieme bronnen aan TechCrunch.

  AR meets Glass

  Augmented Reality: General Electric meets Google Glass

  GE Aviation team demonstrated a non-destructive test on a GE 90 engine with a Glass-enabled crew. This prototype presents an opportunity that is right around the corner and will yield incredible efficiencies in maintenance.

  Using Layar with AR and Google Glass | Layar Augmented Reality platform voor Google glass

  Using Layar with AR and Google Glass | Layar Augmented Reality platform voor Google glass

  Layar, one of the first companies to bring augmented reality to mobile browsers, is now on Google Glass. The beta app scans print content, geo-layer, QR codes and even movie posters to provide information, videos and websites.

  ER doctors use Google Glass and QR codes to identify patients

  ER doctors use Google Glass and QR codes to identify patients

  Doktoren gebruiken QR-code en Google Glass voor patienteninformatie | ER doctors use Google Glass and QR codes to identify patients