EN

Gratis QR codes maken met Qtag

U kunt op deze pagina gratis uw QR codes maken. Als u echter professioneel QR codes voor marketing of communicatie wilt inzetten dan adviseren wij om gratis de QR code marketing software te proberen. U kunt deze professionele QR code software gedurende 14 dagen -geheel vrijblijvend- uitproberen.

QR code generator

Instructies om gratis QR codes te maken:

 1. Vul de URL in van de website en klik op "Qtag »";
 2. Klik met uw rechter muisknop op de gegenereerde QR code en kies "Afbeelding opslaan als". Op mobiel: hou uw vinger op de gemaakte QR code en volg de instructies;
 3. Bewaar de QR code op uw computer of smartphone.
QR code design voorbeelden

Aphrodite: QR codes op plantlabels

Mobiele website en QR codes op plantlabels

QR design tegen huidkanker voor L'Oréal

QR design L'Oréal

Duurzaamheid gebouwen Triodos

Mobiele webpagina's ontsluiten duurzaamheid gebouw

QR code designs Imtech

QR code designs Imtech

QR code ontwerp met diamant

QR code ontwerp met diamant

QR codes op plantlabels

Actueel
 • Magic Leap onthuld haar augmented reality bril

  Magic Leap onthuld haar augmented reality bril

  Na meer dan drie jaar heeft Magic Leap onthuld wat het beschrijft als een soort eerste prototype van zijn augmented reality-systeem. De Magic Leap One bestaat uit een extra grote cyberpunk-bril, een puck-vormige externe computer genaamd Lightpack en een handheld controller.

  Televisie en Augmented Reality

  Televisie en Augmented Reality

  Dit is televisie in de nabije toekomst met behulp van Augmented Reality. Noem het Mixed Reality of zelfs Extended Reality. In combinatie met een Real Life Soap wordt het pas echt verwarrend vrees ik;)

  Klassiek concert met Microsoft Hololens

  Klassiek concert met Microsoft Hololens

  Eerste klassiek muziek-concert met de Microsoft Hololens in de hoofdrol.

  Flowers in Virtual Reality

  3D schilderij van bloemen in Virtual Reality

  Het ontstaan van een 3D schilderij met bleomen in Virtual Reality. Voor de relatiedag van HilverdaKooij (jongplant kweker) een Virtual Reality experience verzorgt. Kunstenares Noortje Stortelder maakte dit mooie bloemstuk in Virtual Reality en de klanten konden uiteraard ook meedoen

  Toegepaste Hololens productie: de liftmonteur

  Toegepaste Hololens productie: de liftmonteur

  De hololens is de status van "Gadget" al ver voorbij. Als je al van een gadget kan spreken als dat € 3250,- euro kost. Het wordt steeds meer ingezet bij het uitvoeren van technische taken zoals in bijgaande video wordt getoond.

  Klussen in Virtual Reality

  Doe-het-zelf klussen met Virtual Reality in de bouwmarkt

  Augmented reality en virtual reality zijn nog steeds in de kinderschoenen op het gebied van niet-game toepassingen, maar nieuwe ontwikkelingen bij Amazon geven het kantelpunt aan dat AR en VR het ook heel functioneel toegepast kan worden.

 • Submarine Channel and AVRO TROS lanceren Virtual Reality film ASHES TO ASHES

  Submarine Channel and AVRO TROS lanceren Virtual Reality film ASHES TO ASHES

  Ashes to ashes is a surreal tragicomedy in virtual reality. The 11-minute one-shot immerses the viewer in the story about a dysfunctional family burdened with the bizarre final wish of their deceased grandfather. Filmed from the perspective of the urn containing the ashes, viewers encounter the colorful family members, who each seem to live in a reality of their own creation.

  Augmented Reality tijdens verkiezingen

  Augmented Reality data visualisaties van de verkiezingen

  Tijdens de uitslagenavond van de NOS gebruikt de omroep augmented-reality-toepassingen om de uitslagen te tonen. De bedoeling was dat de exitpoll om 21:00 uur in de studio op de vloer werd geprojecteerd, maar dat ging niet helemaal goed. Alle partijen stonden in de visualisatie op 0 zetels...

  Apple en Augmented Reality

  Augmented Reality Wearables of iPhone 8

  Apple lonkt al enige tijd met Augmented Reality. Het schijnt met een leger aan mensen aan de nieuwe AR functies te werken van de iPhone 8.

  Hololens producties

  Microsoft Hololens

  Wat is de Microsoft Hololens en wat maakt de hololens zo bijzonder. Wat als je de Hololens combineert met artificiële intelligentie?

  Lenovo AR bril

  Augmented Reality met Kunstmatige Intelligentie (Artificial intelligence)

  Lenovo demonstreert op de CES zijn New Glass C200. Het is een augmentedrealitybril met een camera en software voor objectherkenning, die werkt in combinatie met een Android-smartphone. Het bedrijf wil de bril nog dit jaar op de markt brengen.

  Pointcloud helpt AR

  Tech in 2017: AR haalt VR in?

  "Augmented reality zal vele malen groter worden dan virtual reality", denkt Cristian Vorstius Kruijff, oprichter van AR-productiebedrijf Artishock. Volgens hem zal het echter nog even duren totdat AR echt volwassen is....

 • Cristian Vorstius Kruijff & Marcel Massing

  Nominatie Nieuwe Helden Rotterdam 2016

  Het in Dordrecht gevestigde bedrijf ArtiShock is genomineerd voor de Nieuwe Helden prijs 2016. VNO-NCW Regio Rotterdam heeft in 2014 voor de eerste keer de Nieuwe Helden verkiezing georganiseerd.

  Augmented Reality

  KvK artikel over ArtiShock Augmented en Virtual Reality

  Artishock houdt zich bezig met ontwerpwerkzaamheden voor nieuwe media, zoals Virtual Reality, Augmented Reality (toevoegen van digitale beleving aan de fysieke wereld), interactieve video en 3D-animaties.

  Inspiratiesessie Augmented Reality WTC Businessclub Rotterdam

  Inspiratiesessie Augmented Reality WTC Businessclub Rotterdam

  Graag nodigen wij u uit voor de inspiratiesessie emerging technologies op donderdag 18 februari 2016. Laat u verbazen tijdens deze presentatie door Artishock, met voorbeelden van innovatief denken en praktisch uitgevoerde cases. Ook is er ruimte voor antwoorden op vragen over Virtual Reality en Augmented Reality. Ook worden vragen beantwoord over hoe deze zogenaamde “Emerging technologies" praktisch waarde kunnen toevoegen aan het bedrijfsleven.

  Artishock: Mixed Reality Collectie on Augmented and Virtual Reality

  Interview over Augmented Reality startup Artishock

  Interview met Dewi Smeenk voor het Cross Media Congres. Het Nederlands MediaNetwerk doet daarvoor een serie interviews met Startups. Interview met Cristian Vorstius Kruijff, initiator van Artishock.

  QR code gebruik in China

  De QR-code leeft op in China

  De Chinese concurrent van Amazon, Alibaba, meldde vorige week een investering in QR-code bedrijf Visualead. In China slaat het blokje dat offline met online verbindt, namelijk wél aan.

  Augmented Reality skibril van ride-on

  Augmented reality skibril voor high tech wintersport

  De RideOn is een skibril die middels augmented reality voor een futuristische ski-ervaring moet zorgen.