EN
QR code software management

Slimme QR code oplossingen

Sinds de introductie van de QR code in Nederland is Qtag dé leverancier van professionele QR code oplossingen. Met de QR-code marketing software maakt u veilig en gemakkelijk QR-codes voor uw bedrijf of voor relaties. QR codes maken, beheren, organiseren én analyseren is nog nooit zo makkelijk geweest.

We ontwikkelen regelmatig  concepten met QR codes. Dus als u een idee heeft, dan zijn wij de uitgelezen partij om deze uit te werken. Oplossingen worden bij ons gerealiseerd door gediplomeerde professionals in vormgeving, communicatie en gecertificeerde programmeurs met een berg kennis en ervaring.

Smart QR-codes verwijzen naar meerdere URL's

Smart QR-codes verwijzen naar meerdere URL's

Als onderdeel van Qtag's QR code software is er een set van drie zeer innovatieve verwijsmogelijkheden die aan een QR-code gekoppeld kunnen worden. Qtag is daarmee wereldwijd de eerste die Smart QR codes in haar QR code software heeft geïntegreerd.

QR code design service

QR code design service

Ontwerpservice voor QR-codes. Qtag verzorgt QR-code designs op maat. QR-code design met logo integratie in de QR-code of een op maat ontworpen QRcode design voor branding (merkherkenning) doeleinden.

Gratis QR-codes maken

Gratis QR-codes maken

U kunt op deze pagina nog steeds gratis QR codes maken! Hou er wel rekening mee dat u niet de URL achteraf kunt aanpassen bijvoorbeeld, dat is voorbehouden aan de professionele QR code software.

Starterskit: QR code software inclusief mobiel web-beheer

Starterskit: QR code software inclusief mobiel web-beheer

Starterkit QR code en mobiele website beheer software. Maak en beheer oneindig mobiel geoptimaliseerde webpagina's in combinatie met automatisch gegenereerde QR codes. De software is beschikbaar voor nieuwe initiatieven omtrend QR codes en mobiel geoptimaliseerde informatie.

QR code toepassingen en ideeën

QR code toepassingen en ideeën

Er zijn vele mogelijkheden met QR-codes. wat te denken van QR codes voor gebouw-onderhoud, QR codes als entreekaartje, QR codes voor sleutelprocedures in beveiliging, QR code apps voor intern gebruik en zo voort. De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt. Op deze pagina hebben we een aantal oplossingen op een rijtje gezet.

Tarieven

Tarieven

Onze tarieven voor professionele QR-code marketing software. U kunt er honderd keer meer mee dan gratis QR codes. Er zijn redenen genoeg waarom zou je betalen voor professionele QR code software terwijl QR codes ook gratis gemaakt kunnen worden...

Welke QR code reader gebruikt u?

Welke QR code reader gebruikt u?

QR-code applicaties om QR-codes te kunnen scannen met uw mobiele telefoon. Op deze pagina staat een lijst van QR-code readers voor Smartphones. Er zijn tegenwoordig per mobiel systeem meerdere readers beschikbaar, sommigen zijn echt goed, anderen zijn echt waardeloos.

Hoe u QR codes het beste kunt verwerken

Hoe u QR codes het beste kunt verwerken

Zet de QR-code niet negatief, let op de veiligheidsmarge en hou rekening met het formaat: Size matters!

Veel gestelde vragen over QR codes

Veel gestelde vragen over QR codes

Antwoorden op vragen over QR-codes die u nooit durfde te vragen. Veel gestelde vragen over QR codes en wat u er allemaal mee kunt doen. De QR-code, hoe werken QR-codes, hoe kunt u QR-codes toepassen en zo voort.

Augmented en Virtual Reality

Alles over Augmented en virtual Reality

Profiteer van jarenlange ervaring, kennis en kunde bij de uitvoering van Augmented Reality projecten.

Heeft u vragen over Augmented Reality?

Veel gestelde vragen
AR portfolio
Voorbeelden van AR