EN
App ontwerp en development

App ontwerp en ontwikkeling

Qtag adviseert en realiseert maatwerk apps voor tablets en smartphones. Een eigen app laten maken is niet altijd een eenvoudige keuze. Het is de wondere "en/of" wereld van native apps voor Android, iOS (apple) en windows. Of heb je liever een op web gebaseerde app (Webapp). Maak het jezelf niet te ingewikkeld, laat je adviseren en neem contact met ons op. Wij helpen graag met de mobiele strategie die past bij uw doelen. Daarna bouwen we een prachtige app voor u.

We realiseren niet alleen het functionele deel van de mobiele app, maar pakken het gehele traject aan. Van conceptontwikkeling en advies, functioneel ontwerp, grafisch design, productie en ontwikkeling, publicatie en de marketing van de app die daarop vaak volgt.

App ontwikkeling voor smartphones en tablets

App ontwikkeling voor smartphones en tablets

Mobiele Applicaties zijn nog steeds hot. We realiseren regelmatige mobiele apps voor onze klanten. Apps zijn handig voor smartphone gebruikers, alle informatie letterlijk binnen handbereik. Mobiele apps zijn er in vele soorten en maten. Van puur functioneel, educatief, entertainment, sociaal, als naslagwerk of voor instructies. Het grote voordeel van apps is dat er niet altijd een internetverbinding nodig is, dus de app is ook offline beschikbaar.

Veel gestelde vragen over apps

Veel gestelde vragen over apps

Een applicatie (oftwel letterlijk: toepassing), vaak ook afgekort als app. Een app is een computerprogramma dat bedoeld is voor eindgebruikers. Een app draait op een bepaald besturingssysteem. Op deze pagina proberen we de meest gestelde vragen over apps te beantwoorden over apps bedoeld voor smartphones en tablets.

Vragen over apps?

Neem dan direct contact met ons op voor antwoorden en advies:078 631 32 05

Gerelateerde projecten

Virtuele AR wereld op een kubus

Augmented Reality toepassing voor surrealistich landschap

Microsoft Hololens met live data

Hololens app met live data

Augmented Reality e-learning

E-learning in Augmented Reality