EN
content management

Maatwerk Content Management en Open Source web-beheer systemen

De meeste websites hebben een eigen web-beheer omgeving. Daarmee kan de website eigenaar zelfstandig webspagina's maken en naar eigen inzicht aanpassen en beheren. Er zijn zowel open-source systemen zoals Wordpress, Drupal en Typo3 en er zijn zelfstandig ontwikkelde maatwerk-systemen.

Qtag ontwikkelt maatwerk maar biedt ook open-source systemen zoals WordPress. Over het algemeen geven onze relaties echter de voorkeur aan maatwerk zoals het Soeza CMS. Dat is in alle gevallen het meest gebruiksvriendelijke CMS en de veiligste keuze. Het Soeza CMS is maatwerk zodat ze naadloos aansluit op specifieke wensen en het kennisniveau van de verantwoordelijke functionaris die de website gaat beheren.

Mobile Campaign Manager

Mobile Campaign Manager

Beheer uw mobiele marketing activiteiten op een eenvoudige wijze met de Mobile Campagne Manager. Deze mobiele oplossing is op maat gemaakt en modulair ingericht zodat ze past in iedere mobiele marketing strategie. Omdat reguliere websites meestal ongeschikt zijn voor mobiele marketing doeleinden is de Mobile Campaign Manager een passend alternatief.

Uw website de baas met Soeza

Uw website de baas met Soeza

Soeza is het gebruiksvriendelijke Content Management Systeem als perfect alternatief voor de meeste open-source systemen. Met grote voorsprong is Soeza een gebruiksvriendelijk CMS om al uw online activiteiten te beheren en te organiseren. Soeza is een veilig high-end CMS waarmee gemakkelijk meerdere websites kunnen worden beheerd en is bovendien geschikt om ook mobiele websites te beheren...

WordPress

WordPress

WordPress is uitgegroeid tot een populair publicatie platform voor kleine websites en webshops. WordPress is open-source en is dus gratis te gebruiken en is uitstekend geschikt voor kleine websites en blogs en voor organisaties die het minder nauw nemen met veiligheid, kwaliteit of onderscheidend vermogen.

Submenu

QR code Management

Maak en beheer uw QR codes op een eenvoudige wijze met de QR code manager van Qtag.

Meer informatie

Contactpersonen CMS

Cristian Vorstius Kruijff

Cristian Vorstius Kruijff

Creative concepts & innovation