EN
Smart-media mix

Innovatieve cocktails met supergave nieuwe technologieën zoals Augmented Reality & Virtual Reality

Ja ja, en we hebben ook heel veel sites ontworpen, en dat doen we nog steeds. We hebben ook de QR code in Nederland geintroduceert en bouwden de eerste mobiele websites voordat het woord responsive bestond.

Maar nu is het écht tijd voor een nieuwe frisse wind: Augmented Reality en Virtual Reality. Dat komt niet uit het niets, dan doen we namelijk al enkele jaren en we hebben een track record die dat bewijst, zie de AR portfolio. Zie verder hieronder de diensten die we voor je kunnen realiseren.

Augmented & Virtual Reality

Augmented & Virtual Reality

Informatie over Augmented Reality en Virtual Reality projecten. Augmented Reality (AR) betekend toegevoegde realiteit -in het Engels "Augmented Reality" (AR)- is een ontwikkeling die zich hoofdzakelijk bezighoudt met toevoegen van met de computer gemaakte beelden aan de werkelijke wereld.

Apps voor smartphones en tablets

Apps voor smartphones en tablets

Ontwikkeling van mobiele applicaties (apps) voor smartphones en tablets. Qtag verzorgt het gehele traject van idee tot en met oplevering van mobiele apps voor Apple (iOS) en Android.

Webdesign en ontwikkeling

Webdesign en ontwikkeling

Qtag ontwerpt inspirerend, onderscheidend en effectieve websites. Webdesigns worden bij ons gerealiseerd door gediplomeerde professionals in vormgeving, communicatie, sociale media en gecertificeerde programmeurs. We beheren onze eigen webservers, zo is er grip op alle onderdelen van het webdesign proces.

Content Management Systemen

Content Management Systemen

Het is belangrijk om een gebruiksvriendelijk onderhoud-systeem te hebben voor uw website(s). Medewerkers moeten met minimale inspanning website(s) kunnen beheren en de effectiviteit van online marketing activiteiten kunnen maximaliseren. Een goed website beheer systeem is tijdsbesparend en tegelijkertijd een instrument voor goede online vindbaarheid.

QR code oplossingen

QR code oplossingen

Qtag is al vanaf 2008 -bij de introductie van QR-codes in Nederland- leverancier en adviseur van professionele QR-code oplossingen. Met onze QR code oplossingen kunt u onder meer gemakkelijk webadressen achteraf aanpassen en zijn er actuele effectmetingen beschikbaar. Met de QR-code software maakt u veilig en gemakkelijk QR-codes voor uzelf of uw relaties. QR-code campagnes maken, beheren, organiseren én analyseren is nog nooit zo makkelijk geweest.

Onze oplossingen
Augmented Reality projecten

Augmented Reality op plantlabel

plant-label met augmented reality via layar

In opdracht van HilverdaKooij heeft Qtag een label voor de be*Adore begonia interactief gemaakt icm Layar

Augmented Reality peer

Mixed Reality app met augmented reality

Deze Augmented Reality app is gemaakt in opracht van House Of Retail voor de Migo peer. Met de app wordt gespeeld met het concept van Augmented Reality smiley's en Augmented Reality gezichtsherkenning.

Virtual Reality Kinderboekenweek

Deze (eenvoudige) Virtual Reality app is ontwikkeld voor de kinderboekenweek 2016. Je ontdekt via magische poorten zes verschillende boekenwerelden. Bij iedere boekenwereld vertelt het hoofdpersoon wat er kwijt is. Kan jij ze helpen om alles terug te vinden?